facebook icon

 

Serviciul gratuit de asigurare prin Luksmann

Serviciul gratuit de asigurare în Germania – Fiecare persoană care lucrează în Germania , trebuie să fie asigurată. Luksmann se ocupă gratuit de acest lucru. Facem pentru tine toate formalitățile.

 

Cine poate știi ce ne așteaptă în viitor? Din această cauză , în legătură cu sănătatea nu trebuie să ne jucăm și să avem tot timpul garanția și sentimentul unei asigurări complete. Ai încredere în noi și lasă-ne să oferim sănătății tale, cea mai bună garanție.

De acum poți conta pe noi și cu ceea ce ține de asigurarea de sănătate Complet gratuit . Ajunge doar să îți dai acordul și noi ne ocupăm de restul. Pentru asta, am început colaborarea cu una dintre cele mai mari case de asigurări din Germania, DAK , cu 230 ani de experiență, prin care a reușit să formeze o lungă tradiție. Programul de lucru cu clienții este la cel mai înnalt nivel, deasemenea infolinia, printre altele în limb română , rezultă că asigurările casei DAK, sunt cele mai recomandate pentru șoferi noștrii și nu numai. DAK și-a creeat un nume datorită competențelor, profesionalismului, experienței și un larg orizont de cunoștințe și informații cu privire la sănătatea ta. Este cea mai bună alegere pentru sănătatea, viața și viitorul tău.

Fiind o casa de asigurări de stat, DAK suportă costurile vizitelor medicale, operațiilor, medicamentelor, resurselor medicale de la aparate de auz, până la oferte de prevenire, recomandări dietetyce, ajutor pentru renunțarea la nicotină și multe alte servicii. În acest fel, firma cheltuie anual 20 miliarde € pentru sănătatea asiguraților ei, și asta înseamnă aproape 55 milioane € în fiecare zi.

Avantajele asigurării la DAK:

  • Infolinie în limba română
  • Cel mai performant sistem electronic pentru transmiterea datelor și a documentelor
  • Asigurare imediată fără a fii nevoie de un timp de așteptare a deciziei
  • Un orizont larg de servicii medicale
  • Sediu în fiecare mare oraș din Germania

Dacă vrei să aflii mai multe informații despre asigurare, sau despre formalitățile legate de începerea lucrului, contactează-ne la numărul 0048 519 713 519

Asigurăm tote persoanele care lucrează în Germania ( nu doar persoanele care merg în Germania prin firma noastră. Fiecare persoană ne poate contacta. Vă vom ajuta cu plăcere)

Vă așteptăm !

Echipa LUKSMANN și DAK Gesundheit